Kauhajoen Karhu Suunnistus

Kuu­den am-mi­ta­lin kasa oli var­sin tyy­dyt­tä­vä saa­vu­tus. D 1 Ei­ja Ran­to­ja Ras­Ke YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Karhu järjestää joka vuosi kaksi varsinaista kokousta: syys- ja kevätkokouksen. Toteutetaan kävellen, juosten tai loikkien, pääpaino HS-ikäisellä kävellen suoritettuna. Kauhajoen Karhun tehtävät Kilpaurheilijat, lapset ja nuoret on tuotu esiin myös Kauhajoen Karhun tehtävissä, jotka voi lukea tarkemmin seuran kauhajoen harmaakarhu suunnistus verkossa.

Kauhajoen Karhu – perinteikäs seura liikuttaa edelleen

Nuo­ret me­nes­tyi­vät taas par­hai­ten. Mon­ta lop­pu­ki­ri­kamp­pai­lua ei ank­ku­rien kes­ken näh­ty. Suu­ria kauhajoen karhu suunnistus teh­tiin ja ai­kaa ku­lui. Tiis­tai­na oli nuor­ten Kom­pas­si-cup Ylis­ta­ros­sa. Suun­nis­ta­ja­po­jat voit­to­put­kes­sa. Se haluaakin tarjota eri lähtökohdista oleville henkilöille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa omista tarpeista lähtien. Naiset menestyneet lentopallossa viimeksi luvulla Naisten lentopallojoukkue Kauhajoen Harmaakarhu on tuonut mainetta seuralle viimeksi luvulla, kun se pelasi silloin SM-sarjassa saavuttaen parhaimmillaan pronssia vuonna

kauhajoen karhu suunnistus

D65 2. päivä

Harmaakarhu järjesti am-viestit. Poh­ja­lai­nen suun­nis­ta­ja ei OLE tot­tu­nut tä­män tyyp­pi­seen kil­pai­luun. Ras­tit pii­lou­tui­vat maas­ton lo­put­to­mien pien­ten yk­si­tyis­koh­tien se­kaan ja suun­nis­tus­tai­to nou­si kun­ni­aan. D 1 Ylis­ta­ron Kil­pa-Vel­jet Kesäkuu Ei tapahtumia Kesäkuu 22 1 2 3 4 5 23 6 7 8 9 10 11 12 24 13 14 15 16 17 18 19 25 20 21 22 23 24 25 26 26 27 28 29 30 « toukokuu heinäkuu ». Ja­las­jär­vel­lä oli jäl­leen enem­män kar­hu­lai­sia mu­ka­na.

airsoft kuulat

Tampere-suunnistus – Tulokset

Karhu järjesti am-viestit. Jo­ki­ran­ta­sil­lan jää­te­lö­ki­os­ki työl­lis­tää nuo­ria. Au­ne Vir­ta­nen vei seit­se­män­nen si­jan. Toivotaan nykyiselle joukkueelle lisää onnea ja menestystä, jotta sijoitus saadaan tulevaisuudessa paremmaksi. Poh­jan­maal­la oli vii­kon ai­ka­na vii­si kil­pai­lua.

Järjestetyt tapahtumat – Kauhajoen Harmaakarhu / hiihto

Ak­ro­ba­ti­a­voi­mis­te­li­jat mi­ta­li­sa­tees­sa Tam­pe­reel­la. Suun­nis­ta­ja­po­jat voit­to­put­kes­sa. Kauhajoen Harmaakarhu nostaa avaintehtäväkseen liikunnallisten ja terveyttä edistävien harrastusten tarjoamisen lapsille ja nuorille sekä tähän toimintaan liittyvän kilpaurheilun tukemisen. Tiis­tai­na oli nuor­ten Kom­pas­si-cup Ylis­ta­ros­sa. Myös naisille on oma pesäpallojoukkueensa, ja se on toimintansa aikana päässyt pelaamaan 10 kautena.