Lego City Iron Man

Tuotenro: L Lataa tarkkaan valittu soundtrack, jota voit kuunnella rakentaessasi. Monipuolisessa setissä on irrotettavista moduuleista rakennettava Iron Manin laboratorio, jonka voi koota monella eri tavalla ennen lähtöä seuraavaan Iron Man -seikkailuun. Näitä ostetaan nyt:. Yksi kuva, kolme tapaa Jokaisessa setissä on kolme erilaista muotokuvavaihtoehtoa. Lisää ostoskoriin.

LEGO Iron Man

Näitä haetaan nyt:. Iron Man voi lentää, ampua energiasäteitä käsistään lego city iron man rinnastaa, kestää hyökkäyksiä ja on ilmiömäisen voimakas. Your session is about to timeout due to inactivity. Tony Stark on myös nerokas keksijä, ja hän käyttää taitojaan ja resurssejaan Iron Man -pukunsa parantelemiseen uusilla aseilla ja teknisillä laitteilla. LEGO® Marvel Studios Iron Man Art. Sen sijaan hän loi henkensä pelastavan haarniskan, joka johti hänen alter egonsa Iron Manin syntyyn.

lego city iron man

\
Uutiskirje\

Imeväisikäiset voivat leikkiä elokuvien suosikkitapahtumiaan yhä uudelleen, haastaa toiset robotit taisteluun ja kehitellä loputtomasti omia supersankariseikkailuitaan. Siirrä toivelistalle. Painikkeella toimiva valopalikka lisää hahmon aitoutta, sillä Iron Manin rinnan kaarireaktoriin syttyy valo. Varastotuote: 3 st. Object Linking and Embedding ensimmäinen:.

hackman teelusikka

Rakentamisohjeet – Asiakaspalvelu – FI

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Tuotenro: L Valikoimasta poistunut tuote. Uppoudu rentouttavaan ja palkitsevaan rakennuskokemukseen. Yhdistä kolme settiä upeaksi Iron Man -muotokuvaksi. Tony Stark on myös nerokas keksijä, ja hän käyttää taitojaan ja resurssejaan Iron Man -pukunsa parantelemiseen uusilla aseilla ja teknisillä laitteilla.

LEGO Super Heroes Iron-Man -robottipuku | elektroninen kauppa

Tyylikkäät elementit Uppoudu rentouttavaan ja palkitsevaan rakennuskokemukseen. Ilmaisessa LEGO Building Instructions sovelluksessa on digitaaliset ohjeet, joiden zoomaus-, kierto- ja tarkastelutyökaluilla lapset voivat hahmottaa, kuinka rakentelu etenee. Uppoudu rentouttavaan ja palkitsevaan rakennuskokemukseen. Pieniä osia. OLE ensimmäinen:. Se takaa aitoa Marvel-elokuvatoimintaa lasten vauhdikkaisiin seikkailuihin. Kun tehtävä on päättynyt, upean Iron Avenger -hahmon voi laittaa koristeeksi kaikkien ihailtavaksi.