Lego Dots Fnac

Emme käsittele tietojasi siten, että tätä oikeutta sovelletaan. Klarna pidättää oikeuden käyttää tietojasi parantaakseen edelleen palvelujaan ja jakaa anonymisoituja tietoja kolmansien osapuolten kanssa osana tätä prosessia. Myymme osan tuotteistamme Kleertjes. Henkilötiedot, jotka annat meille palvelujamme varten, jaetaan tämän osapuolen kanssa. Kiyoh jakaa nämä tiedot kanssamme, lego dots fnac voimme yhdistää arvostelun tilaukseesi. SnelStart on salassapitovelvollinen ja käsittelee tietojasi luottamuksellisesti.

Tietosuojakäytäntö

Myymme osan lego dots fnac Kleertjes. Klarna pidättää oikeuden käyttää tietojasi parantaakseen edelleen palvelujaan ja jakaa anonymisoituja tietoja kolmansien osapuolten kanssa osana tätä prosessia. Verkkokaupassamme tapahtuvien maksujen osittaiseen käsittelyyn käytämme Mollie-alustaa. Käytämme tietojasi yksinomaan palveluidemme tarjoamiseen. Kaikki lausunnot ja kopiot tiedoista lähetetään sinulle koneellisesti luettavassa tietomuodossa, jota käytämme järjestelmissämme.

lego dots fnac

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Myymme osan tuotteistamme Cdon-alustan kautta. Oikeus vastustaa ja muut oikeudet Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä BricksDirectin toimesta tai sen puolesta. Näihin turvatoimiin kuuluu SSL-salauksen käyttö ja vahva salasanakäytäntö. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen tiedostossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen siitä, että tietoja ei enää käsitellä, ennen kuin olet poistanut rajoituksen. Myymme osan artikkeleistamme Blokker-alustan kautta. Kaikki lausunnot ja kopiot tiedoista lähetetään sinulle koneellisesti luettavassa tietomuodossa, jota käytämme järjestelmissämme. PayPal Verkkokaupassamme tapahtuvien maksujen osan käsittelyyn käytämme PayPalin alustaa.

lego city 60190

Artigos | Tecnologia On-Line

Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Bol. Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivuston ja BricksDirectin tarjoamien palvelujen käyttöä. Mollie on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Amazon jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme FedExin palveluja toimitusten suorittamiseen. Löydät kuitenkin aina viimeisimmän version lego dots fnac sivulta. Kaikki edellä mainitut henkilötietojesi suojaa koskevat takeet koskevat myös niitä Klarnan palvelujen osia, joita varten Klarna käyttää kolmansia osapuolia.

Articles | On-Line Technology

Jaamme nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi tiedot sek tilausta koskevat tiedot. Tietosuojaselosteen muutokset Varaamme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Cdiscount jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Kerromme sinulle myös, miten säilytämme tietojasi ja miten suojaamme tietojasi väärinkäytöltä sekä mitä oikeuksia sinulla on meille antamiisi henkilötietoihin liittyen. Kolmansien osapuolten evästeet Jos kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut käyttävät evästeitä, tämä mainitaan tietosuojaselosteessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle tiedossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen kopion kaikista tiedoista sekä yleiskatsauksen näitä tietoja hallussaan pitävistä henkilötietojen käsittelijöistä ja ilmoitamme, mihin luokkaan olemme näitä tietoja tallentaneet.