Lego Lamborghini Sián

S R. Voit pyytää palautuslähetyksen täältä. Tarkemmat tiedot. Thu Mar 24 CET Konepellin alta löydät yksilöllisen sarjanumeron, jonka avulla voit aktivoida erikoissisältöä verkossa.

Lamborghinistiksi vaikka Legolla: Sián FKP 37 on 3696 palaa myrkynvihreää tribuuttimallia

Nyt pääset samaan tunne Katso tästä lisätietoja. LEGO Technic setit on testattu perusteellisesti. Tarkista tuotteen myymäläsaatavuus. Leluhahmot sisältyvät.

lego lamborghini sián

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Varauksesi ei onnistunut. Loistavilla yksityiskohdilla malliauto on uskollinen esitys alkuperäisestä Sián FKP stä katseenvangitsijalla limenvihreällä kultai… Lue lisää. Lego Technic. Ainutlaatuinen keräilijöille tarkoitettu kirjanen, joka sisältää kattavat rakennusohjeet, kuvia ja kulissien takana haastatteluja kahdelta tässä projektissa työskennellyltä tiimiltä: LEGO Groupilta ja Automobili Lamborghinilta. Piha ja puutarha.

huawei matebook d14 nvidia

LEGO Technic – Lamborghini Sián FKP 37 – Pii Poo Oy

LEGO Bruni-salamanterin rakennettava hahmo. Harrastus ja vapaa-aika. Tilauksesi on myös mahdollista lähettää DPD:n noutopisteeseen. Toiset katsoivat myös näitä tuotteita. Palauta LEGO-sarjat alkuperäisessä kunnossa ja suljetussa tehdaspakkauksessa.

Technic – Lamborghini Sián FKP 37 | Hinta alka

LEGO Technic setit on testattu perusteellisesti. Liity MyStockmann-jäseneksi Kirjaudu sisään. EU TSD -varoitus. Käänsin tämän tekstin, siistiä eikö? Proshop Proshop 8.