Lego Lego Movie

Lisää kaikki lisäsisältö ostoskoriin. Villissä menossa on mukana yli 90 pelattavan hahmon yllättävä valikoima! Kaikilla kielillä 3, Kielesi 1, Muokkaa. Lisää koriin. Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc.

LEGO Lego-elokuvataide 2

Voit käyttää widget-ohjelmaa luodaksesi HTML-kieli-koodattua tekstiä, jonka voit upottaa nettisivuillesi ja näin asiakkaasi löytävät tämän pelin helposti Steamistä. Uutta ja huomionarvoista Uutta ja huomionarvoista. Lisätietoa löytyy blogijulkaisustamme. Lisää koriin. Ladataan arviointeja

lego lego movie

Paketit, jotka sisältävät tämän pelin

Etusivu Keskustelut Workshop Kauppapaikka Suoratoistot. Tämä on tehtävä, johon Emmet on toivottoman ja hupaisan valmistautumaton. Jotta voisit pelata tätä peliä PS5-konsolilla, järjestelmäsi saattaa vaatia päivityksen käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon. Voit käyttää widget-ohjelmaa luodaksesi HTML-kieli-koodattua tekstiä, jonka voit upottaa nettisivuillesi ja näin asiakkaasi löytävät tämän pelin helposti Steamistä. Jaa Upota. Lisätietoja on palveluehdoissa.

huuhkajat u21

The LEGO® Movie Videogame -paketti

Etusivu Keskustelut Workshop Kauppapaikka Suoratoistot. Kaikki tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu. Arviointivääristymätulokset suodatetaan pois, kun toiminto on käytössä. Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kaikki arvioinnit:. Warner Bros.

The LEGO® Movie Videogame

Näytä kaavio. Avaruus ja lento Deittailu Farmaus ja esineluonti Harrastus ja työnteko Hiekkalaatikko- ja fysiikkasimulaatiot Immersiiviset ja elämäsimulaatiot Rakentelu ja automaatio. Asenna Steam. Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc. Published by Warner Bros. Kielet :.