Lego Ninjago Airjitzu

Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino 0. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Käyttöohje Loading…. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Tästä oli apual jaa.

LEGO Ninjago 70742 Airjitzu Zane Flyer

Close product quick view ×. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Vastaanota ilmoituksia. Mikä on paras tapa kiinnittää tarroja Lego-palikoihin? Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja.

lego ninjago airjitzu

Tutustu myös

Käyttöohje Loading…. Setistäni puuttuu Lego-palikka. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.

2019 toyota rav4 precio

Osta LEGO Ninjago – Airjitzu Cole Flyer (lego )

Miten voin estää Lego-lelujen värinmuutokset? Mistä voin tilata varapalikan? Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta OLE apua? Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Tuote sisältää 42 LEGO-osaa. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Tästä oli apual jaa.

LEGO Ninjago Airjitzu Zane Flyer – Lelut24

Miten minun kannattaa puhdistaa Lego-palikkani? Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata Portable Document Format-version ilmaiseksi tästä. Todennettu Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Setistäni puuttuu Lego-palikka. Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. Käyttöohje Loading….