Lego Porsche Targa

Object Linking and Embedding ensimmäinen:. Tämä edistynyt rakennussarja on suunniteltu erityisesti klassisten autojen ystäville ja Porsche-harrastajille, ja siinä on sohvapöytätyylisiä ohjeita ja inspiroivia suunnitteluyksityiskohtia. Porsche on legendaarinen auto, jolle ei löydy vertaista. Tämä rakennussarja lego porsche targa suunniteltu etenkin klassikkoautojen ja Porschen faneille. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Saatavilla nyt. Ominaisuudet Irtaudu arjesta tämän jännittävän rakennusprojektin parissa.

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR

Tiimi on luonut kaksi upeaa mallia yhdessä setissä kaikille LEGO-faneille ja klassisten autojen ystäville. Porsche Targa -pienoismallissa on irrotettava katto, joka mahtuu konepellin alle, ja Targan ikoninen suojakaari ja takalasi kuljettajan takana. Toivelista luotu. Pakene arkea tämän jännittävän rakennusprojektin avulla. Pieniä osia. Täydelliset mallit.

lego porsche targa

Tuote-esittely

Toimitukset ja palautukset Rakennusohjeet. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Etkö Object Linking and Embedding VIP-jäsen? Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. LEGO® Vaikea löytää. Rakennusprojekti juuri sinulleLEGO Porsche kuuluu aikuisille suunnattuun rakennettavien pienoismallien kokoelmaan.

deltaco gaming gam-075 review

LEGO Creator Expert Porsche | verkkokauppa

Rakennusprojekti juuri sinulle LEGO Porsche kuuluu aikuisille suunnattuun rakennettavien pienoismallien kokoelmaan. Määrä per tuotepakkaus. Ehdotettu sukupuoli. Pakkauksen paino (fysiikka). LEGO Porsche kuuluu aikuisille suunnattuun rakennettavien pienoismallien kokoelmaan. Tuotepakkauksen pituus. Kauko-ohjain vaaditaan.

LEGO Creator Porche – Lelut24

LEGO® Porsche -malliautorakennussarja on täydellinen sarja aikuisille, jotka etsivät seuraavaa käytännön projektiaan. Tuote on lisätty toivelistalle. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Ja sisustus on yhtä vaikuttava toimivalla ohjauksella, vaihdevivulla, hätäjarrulla, kallistuvilla istuimilla ja tummanoranssin ja nougatin värimaailmalla. Porsche -pienoismalli on 10 cm korkea, 35 cm pitkä ja 16 cm leveä keräilyesine. Runsaasti aitoja yksityiskohtia sisältävä uusi on täydellinen tapa juhlistaa Porsche-kiinnostustaan.