Lenovo Thinkpad X 280

Ma-Pe 10 — 17 Lenovo thinkpad x 280 10 — 13 Muina aikoina sopimuksen mukaan. Asennettujen SSD:iden lukumäärä 1. Tämän lisäksi laite toimii myös virtalähteenä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Paino ja painomitat Paino (fysiikka) g. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? The purchase quantity of the product has reached the upper limit.

Lenovo CTO/ThinkPad X280 12.5´´ i5/8GB/256GB SSD W10H 5NBD Laptop

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. CPU-kokoonpano maks. Pienestä koostaan huolimatta ThinkPad X on entistäkin suorituskykyisempi. Ohjelmisto Käyttöjärjestelmä asennettu Windows 10 Pro. ThinkPad X Katso ja osta.

lenovo thinkpad x 280

Kysyttävää tuotteesta?

Tuotetyyppi Kannettava tietokone. Kuntoluokka: Yleistä kulumaa kannessa, muuten Erinomainen, Grade A-!. Tuotekuvaus Kritiikit Käytetty, varastossa 2 kpl Tehdastakuu voimassa Sitä ei siis lähetetä todennettavaksi, kun kirjaudut. Täydelliseksi hiottua kannettavuutta Kannettavuus oli lähtökohtana, kun suunnittelimme täysin uuden ThinkPad Xn.

aurinkopaneeli säätimellä

Lenovo ThinkPad X – Tuotetiedot |

Tietokonekellari Oy Rautatienpuistokatu 2 Pori Y Ja jos akku on loppumassa, RapidCharge-ominaisuus lataa akun 80 prosenttiin vain tunnissa. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano. Pakkaustyyppi Sisäänrakennettu. Kellotus Y0. All Rights Reserved. Täydelliseksi hiottua kannettavuutta Kannettavuus oli lähtökohtana, kun suunnittelimme täysin uuden ThinkPad Xn.

Lenovo ThinkPad X iU / 8GB / GB NVMe SSD / ” HD / Windows 10 / A- • KT-Trading Oy

Kannettavan mukana ei tule optista asemaa tai Ultrabase telakkaa lisävaruste. Näytön pinta Matta. Ääni Audiojärjestelmä Dolby Audio Premium. Tallennusväline Tallennuskapasiteetti GB. All rights reserved.