Lepin 05132

Anorakissa on säädettävä, tekninen huppu ja säätömahdollisuudet helmassa ja hihansuissa. Kolmen vuodenajan retkimakuualusta, kevät- kesäja syyskäyttöön. Yli 90 vuotta sitten, vuonnaJanne Marttiini perusti puukkotehtaan Rovaniemelle. Housuissa on tilava reisitasku, vyölenkit ja napit henkseleille sekä tarroilla säädettävät lepin 05132. Repun sivussa myös termospullotasku. Takin monipuolisuutta lisäävät tilavat rinta- ja helmataskut. Housuissa tuuletuksen pystyy toteuttamaan reiteen asti avautuvilla vetoketjuilla, lepin 05132 auttavat myös housujen pukemista tai riisumista kengät jalassa.

Motonet Erä ja Metsästyskuvasto 2019

Suomalainen keksintö kiväärien, pistoolien ja revolverien piipun puhdistukseen. Käsitelty patentoidulla UVision-teknologialla. Sopii myös mainiosti tuomaan lisää majoitustilaa esim. Takissa on veden- lepin 05132 tuulenpitävä, mutta hengittävä Gore-Tex® -vuori. Lohman Gold Series kanadanhanhipilli Tällä Lohmanin Gold Series -kanadanhanhipillillä parannat loistavasti kaaveparven toimivuutta hämäremmälläkin kelillä.

lepin 05132

Stories inside

Kaunis visakoivukahva sekä tyylikäs nahkatuppi kruunaavat puukon. Trangian legendaarinen kahvipannu. Laadukkaat lukitushakaset takaavat kannen kiinnipysymisen. Gamon tehokas Power-sarjan asepaketti. Oranssi D-Hide-maastokuvioitu turvaväri näkyy pitkälle ja antaa täten tarvittavan turvan liikkua metsässä jahdin aikana. Veitsi soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi suolien ja sisäelinten prosessointiin ja putsaukseen. Gator-veitset valmistetaan HC-teräksestä Portlandissa.

iphone 11 pro hdr

Motonet Erä ja Metsästyskuvasto by Motonet Oy – Issuu

Lepin 05132 on valmistettu Suomessa. Paino g. Takin päällinen on äänetöntä polyesteri-kangasta ja veden- ja tuulenpitävä. Veitsessä on laadukkaat terät nylkemiseen sekä leikkaamiseen. Terä on helposti teroitettavaa hiiliterästä.

Kolmijalkainen ampumatuki, josta voidaan helposti tehdä joko kaksitai yksijalkainen tuki. Kaatuessaan taulut jäävät alas magneetin avulla, joka on helppo palauttaa takaisin pystyasentoon vetämällä mukana tulevasta narusta. Paketissa kpl savikiekkoja. Tilavuus 4,5 l. Helppokäyttöinen ajastin. MTX Outdoor aseenpuhdistussetti osainen aseenpuhdistussetti alumiinisalkulla.