Leuanvetoteline Kattoon

Tuote on lisätty toivelistalle. Kirjoittaja: Sami Leuanvetoteline kattoon kaikki Wrange tuotteet. Voit treenata sillä päivittäin. Tosin tangon syvyys seinästä on vain 30 cm, joten kaikkea haluamaani tällä en pysty tekemään.

Dinox Itsellään Seisova Leuanvetoteline

Kirjoittaja: Hannu Pylkkänen Hyvä leuanvetoteline kattoon laadukkaan oloinen paketti, minulla ei ollut myöskään ongelmia kiinnikkeiden kanssa. Kestää ainakin oman painoni kg. Kirjoittaja: Jeri Haapavuo Maksa jalosteet vasta toimituksen jälkeen laskulla.

leuanvetoteline kattoon

Seinään kiinnitettävä leuanvetotanko

Tuotetiedot Asennettavissa seinälle tai kattoon Kestävä teräsrunko Kumiset kädensijat Max. Laadukas tanko kohtuu hintaan. Kattoon kiinnitettävät leuanvetotangot kiinnitetään katossa oleviin tukipuihin. Musta Valkoinen. All rights reserved. Kirjoittaja: Petteri Viitanen Hyvä jämäkän oloinen tuote.

google cast fire stick

Dinox Itsellään Seisova Leuanvetoteline | Kotimaista tuotantoa | Dinox

Näitä ostetaan nyt:. Entistä tarkempi mittaustyö valmistuksessa takaa sen, että reiät osuvat niille tarkoitetuille paikoille ja ovat samalla korkeudella. Your session is about leuanvetoteline kattoon timeout due to inactivity. Kirjoittaja: Tuomas Korhonen Kotikäyttöön oikein mainio leuanvetotanko, jossa erinomainen hinta-laatusuhde. Gymstick Pro -leuanvetotanko voidaan asentaa niin seinälle kuin kattoonkin. Helppo ja tukeva kiinnitys.

Leuanvetoteline kattoon Valkoinen | Suomen halvin

Gorillasportsilta nyt leuanvetotanko oviaukkoon, voimatornit, rekkitangot ja leuanvetotangot, jotka soveltuvat myös leveisiin oviaukkoihin, seinään tai kattoon. Näitä ovat mm. Nopeat toimitukset vain arkipäivää tuotteesta riippuen. Muuten jykevä tuote, mutta käytössä hankala, kun tulee liian lähellle seinää. Lisää ostoskoriin.