Liesituuletin Huolto

Asukkaan ruuanlaittotottumukset ja rasvasuodattimien kunto vaikuttavat merkittävästi liesituulettimen hormin likaantumiseen. Anna suodattimen kuivua ja aseta se paikoilleen. Kuivata sekä tiskikoneessa että käsin pesty suodatin huolella vaikka astiapyyhkeen päällä. Rasva tukkiintuneet suodattimet huonontavat liesituulettimen imutehoa eikä liesituuletin pysty poistamaan ruuankäryä keittiöstä. Liesituuletin kaipaa säännöllistä liesituuletin huolto pitääkseen käryt kurissa. Laaja valikoima Kaikki merkit.

Rasva- ja aktiivihiilisuodattimien huolto

Huolehdi niidenkin uusimisesta säännöllisesti. Kuivata sekä liesituuletin huolto että käsin pesty liesituuletin huolto huolella vaikka astiapyyhkeen päällä. Metallinen rasvasuodatin voidaan pestä joko käsin tai jopa astianpesukoneessa. Tarkista asia valmistajan käyttöohjeesta! Sisäpinnat tulee myös pyyhkiä rasvasta pari- kolme kertaa vuodessa, riippuen käytöstä. Erillinen liesituulettimen hormi ei tuulettimen ollessa poiskytkettynä vaikuta ilmanvaihtoon, eikä se yleensä juurikaan kerää pölyä. Teräksisen liesituulettimen pinnasta saat sormenjäljet pois mikrokuitupyyhkeellä tai ikkunanpesuaineella.

liesituuletin huolto

Liesituulettimen puhdistus – näin onnistut:

Tilaa uutiskirjeemme Kiinteistölehden suosittu uutiskirje tuo kiinteistöalan uutiskatsaukset sinulle! Liesituulettimen pinnat on hyvä pestä aika ajoin vesi-käsitiskiaineseoksella. Liesituulettimen rasvasuodatin tulee puhdistaa joka toinen kuukausi. Aktiivihiilisuodattimia käytetään liesituulettimissa silloin, kun keittiössä ei OLE omaa poistohormia. Rasva- ja aktiivihiilisuodattimien huolto Liesituuletin kaipaa säännöllistä huoltoa pitääkseen käryt kurissa.

amazfit gtr 2 app

Liesituulettimen puhdistus | Martat

Suodattimen tulee olla kuiva ennen kuin asennat sen paikoilleen. Liesituuletin huolto suodattimien kuivua pyyheliinan päällä ennen liesituuletin huolto asennat ne takaisin paikoilleen. Näytä kaikki. Mainitsethan tilausta tehdessäsi, mikäli haluat myös liesituulettimen erillishormin puhdistuksen. Suihkuta rasvanpoistajaan suoraan likaisille alueille, anna sen vaikuttaa 10 minuuttia tai pidempää jos liesituuletin on todella rasvainenennen kuin kuivaat liesituulettimen kostealla liinalla. Kuiva ilma nostaa katupölyn ilmanvaihtokoneisiin: niiden puhtaanapito varmistaa sisäilman raikkauden.

Liesituulettimen puhdistus & huolto | Liesituulettimen puhdistus

Joissain suodattimissa on rasvaindikaattori, joka ilmaisee väriä vaihtamalla koska suodatin tulee vaihtaa. Aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin Jos liesituulettimessasi on aktiivihiilisuodatin, tulee suodatin vaihtaa tai puhdistaa 3 kuukauden välein sen mukaan, paljonko liesituuletinta käytetään. Metallisen rasvasuodattimen voi pestä kuumassa astianpesuaineliuoksessa ja harjata pehmeällä harjalla. Teräksisen liesituulettimen pinnasta sormenjäljet saa pois pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä tai ikkunanpesuaineella. Varmista, että liesituulettimen virta on kytketty pois ja irroita suodatin.