Logitech G Pro Mikrofoni

Voit käyttää ammattilaisten profiileja sellaisenaan tai hienosäätää niitä makusi mukaan. Kantopussi puolestaan suojaa kuulokemikrofonia ja varusteita kuljetuksessa. Pelaa voittaaksesi. Vankan mutta kevyen alumiini- ja teräsrakenteensa ansiosta PRO X kestää käyttöä, tuntuu mukavalta ja näyttää edustavalta. Pro-mikrofoni Mikrofonin suuntakuvio: herttakuvio yksisuuntainen Tyyppi : elektreettikondensaattori Koko : 6 mm Taajuusvaste : HzKHz. PRO X täydentää kattavan varustekokonaisuuden, joka on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä huippupeliammattilaisten kanssa. Ainutlaatuisen yhteistyöohjelmansa ansiosta Logitech G saa palautetta suoraan maailman huippupelaajilta ymmärtääkseen kilpapelaamisen logitech g pro mikrofoni.

Logitech G Pro X Gaming Over-ear Headset

Pro-mikrofoni Mikrofonin suuntakuvio : herttakuvio yksisuuntainen Tyyppi : elektreettikondensaattori Koko : 6 mm Taajuusvaste : HzKHz. Windows® 7 tai uudempi. Ensisijainen myymälä vaihdettu. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Maarianhamina: 0 kpl Arvioitu toimitus: Source: Icecat.

logitech g pro mikrofoni

PRO-KUULOKEMIKROFONI

Multitronic iTronic Lappeenranta Arvioitu toimitus: Tallenna ne ulkoiselle USB-äänikortille ja käytä myös muilla tietokoneilla. Seinäjoki: 0 kpl Arvioitu toimitus: Logitech G on yksi maailman johtavista e-urheilumerkeistä ja huippupeliammattilaisten suosima varustevalmistaja kaikkialla maailmassa. Postin ja Matkahuollon kautta lähetetyissä tilauksissa kestää yleensä päivää kaikkialle Suomeen.

kiille kakun päälle ilman liivatetta

Logitech PRO -pelikuulokemikrofoni passiivisella melunvaimennuksella

Multitronic JNT Jakobstad. Tehty ammattilaisten kanssa ammattilaisille. Kaikki Logitech-jalosteet. Lisätietoja Blue VO! CE -mikrofonitekniikka tarjoaa käyttöön reaaliaikaisia äänisuotimia, joilla voit vähentää melua, lisätä kompressointia tai vaimentaa suhahtavia s-äänteitä ja varmistaa, että äänesi kuulostaa täyteläiseltä, puhtaalta ja entistäkin ammattimaisemmalta. Kiinteät tuulet- ja puhkusuojat estävät ei-toivotun melun. Pelaa voittaaksesi.

Logitech PRO X -pelikuulokemikrofoni Blue VO!CE -mikrofonitekniikalla

Suosikkipeliammattilaistesi virittämät äänen taajuuskorjausprofiilit ovat nyt saatavilla G HUB -peliohjelmiston kautta. Netti-yhteys valinnaista ohjelmiston latausta varten Lisäominaisuudet, kuten Blue VO! Lataa se osoitteesta LogitechG. Source: Icecat. CE -lähetyssuodattimilla varustetun ulkoisen Universal Serial Bus-äänikortin ansiosta. Lisää ostoskoriin. PRO-G-elementtien ainutlaatuinen hybridiverkkorakenne saa aikaan uskomattoman kirkkaan ja tarkan äänen.