Lounas Katriina

Tervetuloa herkuttelemaan. Ruokaa rakkaudella jo vuodesta Yli neliön Koskenranta tarjoaa inspiroivat puitteet lounas katriina cateringin jopa hlön tapahtumille, kuten kokouksille ja konferensseille sekä arvokkaille illallisille ja rennoille after-work cocktail-tilaisuuksille. Upea terassimme kosken partaalla tarjoaa upean nyanssin tapahtumallesi. Valitse Serrano tai paahdettu lohi Bistron perunasalaatti.

Päiväkotiravintola Katariina

Idyllinen kokous- ja tapahtumakeskus. Seisova tilaisuus pystypöytien ääressä. Katriina Bistro, jonka ideologiaan kuuluu myöskin konstailematon ruoka, joka valmistetaan alusta alkaen kauden raaka-aineista ja tietenkin ilman lisäaineita. Oletko jo maistanut? Yleisö valitsi Koskenrannan suosikikseen jo toista kertaa peräkkäin vuosittain järjestettävässä Evento Awards -palkintogaalassa. Lounas katriina rakkaudella jo vuodesta Toteutettu tapahtuma Koskenrannassa.

lounas katriina

20.06.-26.06.2022

Wirtaamon striimaus-studiosta löydät kaikki valmiina, sekä tekniikan että osaavat teknikot, joten virtuaalitapahtuman järjestäminenkin on vaivatonta. Cart 0. Valmistamme joka päivä ruoat sekä sämpylät alusta alkaen sesongin raaka-aineista ja tietenkin ilman lisäaineita. Tapahtumia, onko niitä? Lue lisää. Koskenranta on entinen Imatran Voiman vesivirtauslaboratorio, joka on muuntunut monipuoliseksi ja muuntautuvaksi tilakokonaisuudeksi ja tapahtumapaikaksi. Tapahtumakeskus Koskenranta on Helsingin Vanhankaupunginkosken rannalla sijaitseva idyllinen kokous- ja tapahtumakeskus, vain 7 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

macbook pro 8.1

Opiskelijaravintoloiden lounaslistat | Ekami

Suurimmat tilaisuudet Koskenrannassa. Paahdettua kesäperunaa, basilikapestoa, parsaa ja hillottua punasipulia. Tapahtumia, onko niitä? Istuva illallinen suorakaidepöydissä. Olemme täällä Koskenrannassa kampanjoineet vaivattoman tapahtumajärjestämisen puolesta. Lounas katriina moderniin vegaaniravintolaan.

Lounaskahvila Katariina | Lounas Vaajakoski: noutopöytä- ja kahvilapalvelut Jyväskylä

Vegaaniruokaa rakkaudella jo vuodesta Oletko jo maistanut? Paahdettua kesäperunaa, basilikapestoa, parsaa ja hillottua punasipulia. Vaivattoman tapahtumajärjestämisen puolesta! Istuva illallinen suorakaidepöydissä.