Lounas Mukkula

Kahvila Oskari. Kartanon aamupala. Kipparinkuja 2 Lahti ranchclub. Tapahtumasalissamme järjestät vaivattomasti juhlat, konferenssit tai pop up -tapahtumat tarjoiluineen, ohjelmineen ja rekvisiittoineen. Näytä kaikki. Laiturimme lounas mukkula löydät laadukkaat Gulf-polttoaineet: E98 ja diesel Vierasvenesataman palvelut. Makujen Messut — kauppa.

Mukkulan Kartano

Makujen Messut. Laiturissamme on 14 vieraspaikkaa veneilijöille. Näytä kaikki. Mukkulan Kartano tarjoaa monipuolisen miljöön niin yritystapahtumille kuin perhejuhlillekin. Aiheeseen liittyvät lounas mukkula. Laiturimme tankkauspisteestä löydät laadukkaat Gulf-polttoaineet: E98 ja diesel Vierasvenesataman palvelut. Myös saunamme ovat valmiina vuokrattavaksi.

lounas mukkula

Teemme myös pitopalvelua – Kysy lisää!

Tulevat tapahtumat. Vuorokausimaksumme 11 euroa 3 h ilmainen ja sähkömaksu 2,50 euroa. Aiheeseen liittyvät sivut. Näytä kaikki. Tarjouspyynnöt info paimelanranch. Lähetys- ja mediatuotantoyritys.

beurer lb 45

Lahti Mukkulan Kartano ravintola | Ravintola Mukkulan Kartano

Nyt suljettu. Viikonlopun yleisösauna. Kartanon päärakennus on a… Näytä lisää. Vuorokausimaksumme 11 euroa 3 h ilmainen ja sähkömaksu 2,50 euroa. MENU Tutustu herkulliseen menuumme.

Ravintola – Neste Taukotuuli

Oi mitä herkkuja! Kiinnittäydy vain laituriin ja käy ilmoittautumassa henkilökunnallemme. Kahvila Oskari. Kirjaudu sisään. Club palvelee sinua kauniin satamamaiseman äärellä ympäri vuoden.