Luo Apple Id

Jos käytetty iPhone on jo palautettu tehdasasetuksetvoit yksinkertaisesti mennä Asetukset sovellus luoda uusi Apple ID iPhonelle ja iPadille. Julkaisupäivämäärä: 9. Kirjoita pyydettäessä laitteellesi lähetetty kuusinumeroinen vahvistuskoodi tai luotettu puhelinnumero, jotta voit kirjautua sisään. Löydä lisää artikkeleita osastoltamme oppia. Julkaisupäivämäärä: Koska puhelinnumeroon perustuvaan Apple ID:hen ei liity sähköpostiosoitetta, saat Applen lähettämät viestit iPhonen, iPadin luo apple id iPod touchin Viestit-apin ja appleid. Lue lisätietoja Apple ID:n käytöstä ja tilitietojen pitämisestä ajan tasalla.

Luo uusi Apple ID käytetylle iPhonelle / iPadille – Tässä on Ultimate Guide

Näin se toimii Kun otat käyttöön iPhonen, iPadin tai iPod touchin, voit joko kirjautua sisään olemassa olevalla Apple ID:llä tai luoda uuden tilin. Seuraavassa on muutamia artikkeleita, jotka liittyvät iTunesin käyttämiseen, joita saatat kiinnostaa:. Oliko tästä hyötyä? Klikkaa Kirjaudu sisään. Kun luot Apple ID:ntilille määritetään luo apple id. Jos unohdat turvakysymysten vastauksetvoit nollata ne palautussähköpostiosoitteesi avulla. Sinun on valittava maa ja annettava puhelinnumero.

luo apple id

2. Kuinka luoda uusi Apple ID suoraan iPhonessa

Älä unohda jakaa artikkelia ystävillesi! Apple ID:n vaihtaminen toiseksi sähköpostiosoitteeksi Siirry osoitteeseen appleid. Klikkaa Luo Apple ID ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Klikkaa Lisää-painiketta. Palautussähköpostiosoite Voit käyttää palautussähköpostiosoitetta vain, jos kaksiosainen todennus tai kaksivaiheinen vahvistaminen ei Object Linking and Embedding käytössä. Yhdellä sähköpostiosoitteella voidaan luoda vain yksi uusi Apple ID.

auton parkkivalo

MITEN: Aloita luomalla Apple ID –

Oliko tästä hyötyä? Lähetämme osoitteeseen vahvistuksen. Klikkaa Kirjaudu sisään. Napsauta sitten Luo Apple-tili. Valitse Kirjautuminen ja suojaus -osiossa Apple ID.

Uuden Apple ID: n luominen käytetylle iPhonelle ja iPadille

Onko sinulla jo Apple ID? Joissakin maissa ja joillakin alueilla voi käyttää puhelinnumeroa Apple ID:nä. Mielenkiintoisia Artikkeleita. Sinun on valittava maa ja annettava puhelinnumero. Julkaisupäivämäärä: Jos uusi matkapuhelinnumero on jo liitetty Apple ID:hen Viestit-puhelinnumerona, jaettuna puhelinnumerona tai luotettuna puhelinnumerona, sinun ei tarvitse vahvistaa sitä. Valitse aloitusnäytössä Asetukset.