Mac Book Pro 16 I7

Näytön­ohjaimen suoritus­kyky. Videoeditorit voivat myös valita kiinteän virkistys­taajuuden, joka täsmää heidän käsitte­lemäänsä materiaaliin. Jopa 21 tunnin akunkesto 4. Magic Keyboard tuo ensimmäistä kertaa täysi­kokoisen toimintonäppäinrivin MacBook Prohon. Apple at Work Hanki työkalut viemään liiketoimintasi uudelle tasolle. Ja kun tarvitset rauhaa, Keskity-tilan avulla voit valita henkilöt ja apit, joiden ilmoitukset sallit.

Apple MacBook Pro (2019) – 2,6GHz HC 16″ i7-9750H (Gen 9) 16GB RAM 512GB SSD

Suuri Retina-näyttö ja täydellisyyttä hipovat ominaisuudet tekevät siitä ylivertaisen kannettavan työskentelyyn. Nopeampi tehostemallinnus Tietoa yksityisyydensuojasta. Jopa 3,7x nopeampi prosessorin suorituskyky 1 Jopa 13x nopeampi graafinen suorituskyky 2 Jopa 11x nopeampi koneoppiminen 3 Jopa 21 tunnin akunkesto 4. MacBook Pro on ensimmäinen kannettava laatuaan, ja melkoisen pitelemätön pakkaus. Siksi jokainen sirun osa muodostaa yhteyden dataan ja muistiin ilman kopiointia, mikä tekee kaikesta nopeampaa ja tehokkaampaa.

mac book pro 16 i7

Apple MacBook Pro 16 Touch Bar – virtuoosimainen työkalu ammattilaiskäyttöön

Apple ja oppiminen Tehokkaita työkaluja opettajille ja oppilaille, jotka tekevät töitä kehit­tääkseen maailmaa. Toimisto M1 Pro Järjettömän nopea. Tuote on poistunut valikoimastamme. Tämän ansiosta M1 Pro ja M1 Max selviytyvät vaativista työn­­kuluista, jotka eivät aiemmin onnistuneet kannettavalla tieto­koneella, ja pystyvät samalla tarjoamaan uskomat­toman pitkän akun­keston. Katso tähti­harmaa 14 tuuman MacBook Pro lisätyssä todelli­suudessa. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus.

e46 compact alpina

Apple MacBook Pro 16 Touch Bar () | Elisa Yrityksille

Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen. M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. Tekniset tiedot. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta. Näytön aktiivinen alue on laajennettu äärimmilleen. Ja Rosetta 2 kääntää Intel-prosessoreille suunnitellut apit saumattomasti, joten voit hyödyntää niitä uudella MacBook Prollasi.

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Nopeampi 8K-mallinnus Ja ketterä. MacBook Pro 16 taipuu täydellisesti luovaan työhön ja vaativaan ammattilaiskäyttöön. Ja huippu­tehokkaat diskantti­kaiuttimet tuottavat selkeän ja täyteläisen lauluäänen. Huippu­tehoa huippu­ammattilaisille. Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille.