Macbook Pro Mid

Merkkien enimmäismäärä: Pohjois-Savo Myydään. Käytetyn MacBook Pron hinta perustuu suurilta osin aiemmin mainittuihin seikkoihin, näytön macbook pro mid ja prosessorin tehokkuuden lisäksi hintaan vaikuttavat myös kannettavan tietokoneen kuntoluokka ja ilmestymisvuosi. Me Back Marketilla haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, mistä syystä asiantuntijamme varmistavat, että jokainen käytetty MacBook Pro valikoimassamme toimii kuin uusi, laitteen iästä ja aiemmasta käytöstä huolimatta. Vertaa Applen osanumeroa alla olevaan luetteloon, niin löydät oman mallisi. Se näkyy myös alkuperäisessä pakkauksessa viivakooditarran vieressä.

MacOS Montereyn kanssa yhteensopivat pientietokoneet

Se näkyy myös alkuperäisessä pakkauksessa viivakooditarran vieressä. Lisäksi tarjoamme kaikkiin tilauksiin päivän rahat takaisin takuun, jos et jostain syystä OLE tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen. Mitä hakuehtoja tarvitset? Valitse käytetty MacBook Pro valikoimastamme ja saat saman tuotteen huomattavasti edullisemmin kuin jos ostaisit saman tuotteen täysin uutena. Space Grey Ostaessasi käytetyn MacBook Pron, voi sillä olla takanaan jo muutaman vuoden käyttö, macbook pro mid siitä löytyy lähes yhtä korkealaatuinen näyttö kuin uusimmista malleista.

macbook pro mid

Hei! Etkö löydä etsimääsi?

Ilmainen vakiotoimitus. Pientietokoneet ja oheislaitteet , Viihde-elektroniikka , 4 Asusteet ja kellot , 2 Puhelimet ja tarvikkeet , 2 Muut , 1. Näet yksityiskohtaiset tekniset tiedot klikkaamalla mallin nimeä. Max päivävuokra 10 20 30 40 50 60 70 80 90 Yli Varsinais-Suomi Myydään. Kaikki tuotteet Kun etsit laadukasta ja tehokasta huippuluokan kannettavaa tietokonett… Lue lisää. Space Grey

jääkiekko kypärä visiiri

Hanki Applen käytetyt MacBook Prot edullisesti | Back Market

Saat myö 12kk takuun sekä 30 pv palautusoikeuden. Macbook pro 13″ a Macbook pro mid M1 Pro. MacBook Pro 13 M1 tähtiharmaa. O; MacBook Pro air m1. Max huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin

Koko Suomi,

MacBook Pro:n Retina-näytön pikselitiheys on aina korkea, mikä toisin sanoen mahdollistaa sen, että vaikka näyttöjen koot saattavat vaihdella, näytön laatu pysyy tasaisena mallien välillä. Merkkien enimmäismäärä on Näytä enemmän. Tuumakoko 15″ 17″ 19″ 20″ 21″ 22″ 23″ 24″ 27″ 30″ 32″ 34″ 38″ 43″ 49″. Vahvistetut asiakasarvostelut tuotteelle Käytetyt MacBook Pro.